Zaken doen met Zeehaven IJmuiden

Het areaal van Zeehaven IJmuiden N.V. omvat circa 175 hectare bedrijfsterrein. Alle bedrijfsterreinen liggen aan of in de nabijheid van één van de drie havenbekkens. De locatie IJmuiden en Velsen Noord (Grote Hout) zijn centraal gelegen, met een goede aansluiting op het achterland en dichtbij Amsterdam Airport Schiphol.

IJmondhaven omgeving

De IJmondhaven is in 2005 in gebruik genomen en omvat 18 hectare bedrijfsterrein. Een speciaal aangewezen project terrein is te huur voor projecten. In de jaren daarna hebben verschillende havengerelateerde bedrijven zich hier gevestigd en is een offshorewind cluster ontstaan. Verder wordt dit terrein gebruikt voor diverse haven gerelateerde kleinere en grotere offshore projecten en onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan olie- en gasplatforms.

In de IJmondhaven is grond beschikbaar voor verhuur en verkoop. Neem hiervoor contact op met Peter van de Meerakker (pvdmeerakker@zeehaven.nl) of Karin Maat (karinmaat@zeehaven.nl).

Bedrijvenpark IJmuider Delta

Bij de entree van het havengebied ligt het terrein IJmuider Delta. Dit terrein betreft de herontwikkeling van het voormalig spoorweg emplacement. In de IJmuider Delta wordt totaal 20.000m2 grond uitgegeven voor kleine bedrijfshuisvesting. Er zijn nog een aantal percelen te koop.

Voor meer informatie, of indien u geïnteresseerd bent in deze locaties, neem dan contact op met Peter van de Meerakker (pvdmeerakker@zeehaven.nl) of Karin Maat (karinmaat@zeehaven.nl)