Nieuws

Volg de ontwikkelingen van Zeehaven IJmuiden NV op de voet via onze website.

 • Sneller en veiliger naar de parken

  21-01-2015 › IJmondhaven nog meer voor windoffshore Lees verder »
 • Driedaags havenfestival IJmuiden voor Sail

  17-01-2015 › De laatste week van de zomervakantie staat de IJmuidense haven in het teken van het Havenfestival en de opmaat naar Sail Amsterdam: PreSail IJmond. De beide spektakels worden gecombineerd en daarom heeft het Havenfestival IJmuiden twee weken eerder plaats dan gebruikelijk. Lees verder »
 • Topjaar haven IJmuiden

  8-01-2015 › Zeehaven IJmuiden NV heeft het afgelopen jaar uitstekende resultaten geboekt. Over de hele linie waren er positieve cijfers. Directeur Peter van de Meerakker kon woensdagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie van Havenbedrijf Amsterdam en ORAM in Amsterdam tevreden concluderen dat in het jubileumjaar (25 jaar havenbedrijf) de strategische sectoren food (vis), energy (olie & gas en wind) en leisure (ferry- en cruisevaart) goed scoorden. Lees verder »
 • Voorspellingen voor komend jaar zijn positief

  31-12-2014 › Het gaat na vele slechte jaren de goede kant op met de industrie in de IJmond. De meeste ondernemingen hebben een redelijk tot goed jaar achter de rug. Lees verder »
 • Vis uit alle streken bij Kloosterboer

  20-11-2014 › Deze week liggen er bij Kloosterboer in IJmuiden gelijktij­dig twee schepen te lossen uit Noord-Amerika, te weten de Lapponian Reefer geladen in het Amerikaanse Seattle, Verenigde Staten met totaal aan boord zo’n 10.000mt heek. Lees verder »